Selecteer een pagina

siess winkel

de groene groentesnijder

Groente snijden neemt vaak veel tijd in beslag. We zijn ons er steeds beter van bewust om meer groente en minder vlees te gaan eten. Een absoluut positieve ontwikkeling. Wij zijn supporter van een gezonde levensstijl en de groene groentesnijder helpt je daar graag bij. Of je de groene groentesnijder nu gebruikt voor een gezonde snack, een groente lasagne of zoete aardappel frietjes, vanaf nu is het snel en gemakkelijk te snijden!

De groene groentesnijder vervangt het standaard keukenmes. Met dit apparaat gaat het snijden van groenten en fruit sneller en gemakkelijker. Als je eenmaal het gemak en de handigheid van de groene groentesnijder hebt ervaren, wilt je nooit meer anders.

De groene groentesnijder snijdt altijd gelijke plakken, reepjes én blokjes. Het is dus niet alleen heel snel, maar resultaat zijn altijd perfecte stukjes groenten van een gelijke grootte.

Bovendien is het snijden van groenten met de groene groentesnijder veel veiliger dan met een scherp keukenmes. Om je handen te beschermen gebruik je de citruspers om groenten vast te houden. Onderin de citruspers zitten namelijk vier roestvrijstalen pinnen waaraan je zelfs de kleinste groente kan prikken en zodoende moeiteloos en veilig kan snijden. De groente wordt bij elke beweging steeds verder op het schaafvlak gedrukt zodat er geen groente achterblijft. De citruspers heeft ook een opstaande rand wat voorkomt dat de vingers wegglijden en beschermt dus zo tegen verwondingen.

De groene groentesnijder is ook sterk aan te raden voor mensen met reumatische klachten of voor ouderen die niet meer zoveel kracht kunnen zetten met een standaard keukenmes.

bedrijfsinformatie

Bergen NH

Nederland

Contact siess

+31655750017

info@groenegroentesnijder.nl

 

BTW en Kvk

BTW nummer: NL002170765B55

KvK-nummer:
61776548